Mergi direct la conținut »
Schimb de replici în Comisia Juridică: Nicolicea, către deputat USR: ”Ești mai tare ca Gigi Becali. Fă-te de rahat, ca de obicei”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Schimb de replici în Comisia Juridică: Nicolicea, către deputat USR: ”Ești mai tare ca Gigi Becali. Fă-te de rahat, ca de obicei”

Schimb de replici în Comisia Juridică: Nicolicea, către deputat USR: ”Ești mai tare ca Gigi Becali. Fă-te de rahat, ca de obicei”

Schimb de replici în Comisia Juridică. Președintele deputaților juriști s-a certat cu deputatul USR Stelian Ion, ajungându-se la cuvinte neadecvate în Parlament. În timp ce reprezentantul USR încerca să obțină o amânare a unui proiect de lege care dezincriminează faptele de corupție, Eugen Nicolicea i-a spus că ”are nevoie de sufleur”. ”Ești mai tare ca Gigi Becali. Fă-te de rahat, ca de obicei!”, i-a spus președintele comisiei juridice.

De Sorina Ionaşc,

O nouă ceartă între Eugen Nicolicea, PSD, și Stelian Ion, USR. De data ceasta, președintele comisiei juridice a folosit cuvinte mai dure. Deputatul USR a cerut amânarea unui proiect de lege controversat, explicând că acesta a fost pus pe ordinea de zi cu puțin timp înainte și că ar trebui să fie consultați și colegii, și specialiștii.

Redăm dialogul dintre cei doi, în timpul ședinței comisiei juridice:

Eugen Nicolicea: Vă bateți joc de cutumă! Când oamenii nu sunt rezonabili, așa procedăm. 

Stelian Ion: Nu, dvs nu sunteți rezonabil. 

Eugen Nicolicea: Am înțeles, de acum o să vorbim doar pe Regulament și pe voturi. Prin urmare, vă rog să nu mai vorbiți dacă nu vă dau cuvântul.

Stelian Ion: Ba uite că vorbesc.

Eugen Nicolicea: Bine, vorbește atunci, fă-te de rahat, ca de obicei.

Stelian Ion: Asta vă caractizează, să știți. 

Eugen Nicolicea: Aduceți boxa, ce mai vreți? Din comisia asta a făcut parte Gigi Becali, dar el a venit singur, n-avea nevoie de sufleur. Ești mai tare ca Gigi Becali, bravo!

Discuția în contradictoriu dintre cei doi a continuat și nu este o premieră. La aproape fiecare ședință a comisiei juridice, Eugen Nicolicea îl ironizează și îl jignește pe deputatul USR, iar acesta îi răspunde.


CITEȘTE ȘI: Ce se află în spatele scandalului privind întreţinerea Arenei Naţionale


 

Close
Închide
  Close