MENIU CAUTĂ

Sebastian LOEB a câştigat Raliul de la Monte Carlo, dar nu s-a răzgândit: SE RETRAGE DIN ACTIVITATE!

Distribuie

Loeb a dominat evenimentul de la un capăt la altul, reuşind să termine la mai bine de un minut de ocupantul locului 2, Sebastian Ogier, şi câştigând pentru a şaptea oară prima etapă din WRC.
De-a lungul săptămânii trecute, Loeb a fost întrebat de mai multe ori de jurnalişti dacă nu se va răzgândi în privinţa retragerii. „Am făcut deja această alegere. Sunt în raliuri de 10 ani şi vreau să schimb ceva, să fac şi alte lucruri. Poate mă voi întoarce la anul la Monte Carlo, dar doar ca spectator.  Doar atunci voi afla dacă îmi va lipsi acest eveniment”, a declarat Loeb.
Sebastiaen Loeb şi copilotul Daniel Elena vor mai rămâne în WRC şi pentru runda a doua, din Suedia, înainte de a face o pauză până la Raliul din Argentina. Cei doi îşi vor lua adio de la competiţie în propria ţară, la Raliul Franţei.
Loeb este cel mai de succes pilot de raliuri din istorie, cu nouă titluri mondiale câştigate consecutiv în WRC. El deţine şi alte câteva recorduri în această competiţie internaţională, printre care cele mai multe puncte obţinute, cele mai multe victorii de etapă şi cele mai multe clasări pe podium din istorie.

Comentarii