MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2017 15:49

O tânără a descoperit în luna de miere că are cancer în fază terminală. Cum a reacționat cuplul

Distribuie

Talitha Sargeant, din West Sussex, Marea Britanie a descoperit în luna de miere că are cancer în fază terminală după ce i-a venit menstruația în timp ce se afla în vacanță în Statele Unite, scrie Daily Mail.

Fost terapeut ocupațional, Talitha Sargeant, de 29 de ani, s-a căsătorit în luna octombrie 2016 și a plecat în luna de miere la scurt timp după aceea. Ea și soțul ei urmau să petreacă câteva săptămâni în Statele Unite vizitând San Francisco, Los Angeles, Hawaii și Las Vegas. Dar imediat după ce au aterizat în San Francisco i-a venit menstruația.

Era prima zi a celor patru săptămâni pe care trebuia să le petreacă în vacanță, dar pentru că menstruația ei nu era regulată nu s-a îngrijorat. La început. Însă după câteva zile în care lucrurile deveneau tot mai grave, cu puțin înainte de a se întoarce în Marea Britanie a sunat și și-a făcut o programare la medicul său.

Acasă, medicul ei i-a prescris tablete hormonale, spunându-i să se întoarcă într-o săptămână dacă lucrurile nu se îmbunătățeau. După ce sângerarea a persistat, Talitha a fost trimisă să-și facă o ecografie, apoi diferite analize, iar în ajunul Crăciunului a primit rezultatul de la colonoscopie: avea cancer.

„Am fost devastată. Cu doar două luni în urmă m-am căsătorit cu sufletul meu pereche în cea mai fericită zi din viața mea, și acum am descoperit că am cancer', povestește Talitha.

În anul care a urmat a fost supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a ovarelor, iar apoi veștile au fost și mai proaste când a aflat că tumoarea de col uterin a dispărut, dar, i s-a extins la piept și abdomen.

I s-au dat de trăit încă doi sau trei ani, iar tânăra și soțul ei, despre care spune că i-a devenit chiar mai apropiat decât era îniante după această tragedie, au decis să trăiască această perioadă cum pot mai bine. Acum plănuiește să călătorească în Paris, Portugalia, Canada și să viziteze din nou locurile în care a fost în luna de miere în America de Nord.


Citește și: EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!'


Foto: Facebook 

Loading...
Comentarii