Compania TAROM anunță pe site-ul propriu că pasagerii pot cumpăra bilete dus-întors pentru cursele interne, București, Cluj, Iași și Timișoara, cu prețuri de 65 de euro călătoria.

De asemenea, cei care vor să ia bilete pentru cursele între București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chișinău, Roma, Sofia, Tbilisi și Viena au posibilitatea să le achiziționeze pentru prețul de 99 de euro dus-întors.

Tot joi, prețul curselor între București și Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv este de 119 euro, în timp ce cel între București și Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris și Stockholm este de 139 de euro. Pentru zborurile între București și Amman, Beirut, Cairo și Madrid prețul unei călătorii dus-întors este de 159 de euro.

Cei care doresc să profite de oferta TAROM trebuie să știe că prețul este pentru biletele dus-întors, include un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in și catering la bord și oferta este valabilă în perioada 18-20 septembrie.

Călătoria trebuie să aibă loc în perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2019 sau 15 ianuarie – 01 martie 2020 și perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau o noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Compania anunță că modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/ echivalentul monedei de plata și că rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Citeşte şi:

Un avion de pe ruta Bruxelles – București a aterizat de urgență la Frankfurt. De ce au declarat piloții urgență la bord

Concedieri la TAROM. Peste 300 de angajați vor fi dați afară

DOCUMENT | Pagube de peste 100.000 de euro la aeronava TAROM căreia i-au explodat cauciucurile. Raportul preliminar al investigatorilor stabileşte că a avut loc „un incident grav de aviaţie civilă”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși