Mergi direct la conținut »
Un arădean și-a dat în judecată vecina pentru că refuza să-i fie amantă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un arădean și-a dat în judecată vecina pentru că refuza să-i fie amantă

Un arădean și-a dat în judecată vecina pentru că refuza să-i fie amantă

Un bărbat din Arad și-a dat în judecată o vecină dintr-un motiv nemaîntâlnit până acum: femeia îi refuza avansurile și nu voia să-i devină amantă. Mai mult, arădeanul le-a cerut magistraților să o convingă pe vecina lui să facă „marele pas” cu el. 

Sătul să tot fie respins de vecina lui, un arădean a mers cu drama în instanță. A dat-o în judecată pe femeie pentru că îi refuza încontinuu avansurile și le-a cerut magistraților să o oblige pe aceasta să-i devină amantă. Bărbatul le-a explicat judecătorilor că se simte torturat psihic ori de câte ori vecina lui de 23 de ani îi refuză avansurile.

„Erau singuri. Stătea pe patul din bucătărie şi se uita la televizorul pârâtei. Pârâta venise din camera alăturată . (…) Se pensa în oglindă, se ruja şi îi vorbea provocator reclamantului aşezându-se în faţa acestuia, uzând de expresii pornografice”, a povestit judecătorul, potrivit observator.tv.

Bărbatul a crezut că vecina i-a răspuns avansurilor, motiv pentru care a mers mai departe și a atins-o în zona intimă. „Pârâta l-a lovit şi l-a înjurat de mamă. După un sfert de oră, pârâta a luat telefonul, chemându-şi amantul din sat să o viziteze. A venit un băiat de 17 ani”, a mai povestit judecătorul.

Amorezatul s-a mai plâns că femeia întreține relații intime cu toți amanții ei, mai puțin cu el, motiv pentru care vrea să o oblige, în instanță, să-i devină amantă, precizează aceeași sursă.

Evident, cererea arădeanului a fost respinsă în instanță, însă cu siguranță judecătorii nu vor uita prea curând acest caz.


Citește și: „La ce trebuie să mai învăţ la Geografie, când eu am Waze?”. Așa a picat Bacalaureatul copilul unor vedete

Close
Închide
  Close