Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost înjunghiat într-un magazin din Arad, după ce s-a certat cu un alt client
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost înjunghiat într-un magazin din Arad, după ce s-a certat cu un alt client

Un bărbat a fost înjunghiat într-un magazin din Arad, după ce s-a certat cu un alt client

Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori, miercuri seara, într-un magazin din orașul Arad, după ce l-a acuzat de furt pe atacator. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii arădeni susțin că bărbatul de 46 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către un tânăr în vârstă de 30 de ani, scrie Arad Online.

Din primele informații rezultă că totul a pornit după ce victima și alte persoane, inclusiv vânzătoarea magazinului, i-au atras atenția tânărului ca a luat mai multe produse de pe raft și a încercat să plece fără să le plătească. La un moment dat, el a luat cuțitul și l-a înjunghiat, în zona abdomenului și a toracului, pe bărbatul în vârstă de 46 de ani.

După incident, bărbatul s-a dus spre casă, fiind ridicat de oamenii legii.


CITEȘTE ȘI:Recomandările culturale ale săptămânii. De la filmul cu violență ca-n cartierele noastre în anii 90 la spectacolul despre adolescenți și sexualitate


 

Close
Închide
  Close