De Ciprian Iana,

În vârstă de 33 de ani, bărbatul care avea domiciliul în comuna Vrâncioaia, era în arest preventiv din data de 21 noiembrie, fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie.

Bărbatul fusese reținut pentru că și-a omorât tatăl după ce acesta venise de la mănăstire. Crima s-a produs pe fondul consumului de alcool.

„În cursul zilei de vineri, 22 noiembrie 2019, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit decedat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vrancea. Acesta era în arest preventiv din data de 21 noiembrie a.c., fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20/21.11.2019. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuandu-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, a informat biroul de Presă al IPJ Vrancea.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Monitorul de Vrancea, bărbatul a fost găsit spânzurat de conducta de la aerul condiţonat instalat în arestul Poliţiei Vrancea. Pentru a se sinucide, a folosit un cearşaf.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt efectuate de către un procuror din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

De asemenea, la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost demarată o anchetă internă pentru a se afla circumstanțele în care a decedat bărbatul de 33 de ani.

Citeşte şi:

Incident grav la stația de metrou Universitate. Unui bărbat i-a căzut un geam în cap pe scările rulante! Reacția Metrorex

Unde votezi duminică la alegerile prezidențiale. Caută secția de votare după nume și CNP

Cum va fi vremea în țară pe 24 noiembrie, ziua turului 2 al alegerilor prezidențiale

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile