Mergi direct la conținut »
Un englez mort în timpul vacanței în Egipt a fost repatriat fără organe. Explicația absolut șocantă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un englez mort în timpul vacanței în Egipt a fost repatriat fără organe. Explicația absolut șocantă

Un englez mort în timpul vacanței în Egipt a fost repatriat fără organe. Autoritățile egiptene au trimis trupul neînsuflețit familiei, pentru a fi înmormântat. Un legist din Marea Britanie a făcut totuși o autopsie iar descoperirea a fost absolut șocantă: inima și rinichii englezului în vârstă de 62 de ani lipseau!

De Mihai Niculescu,

David Humphries a murit în piscina unui hotel din Hurghada, în timp ce se juca cu fiica și nepoții săi.

Timp de o săptămână, David se plânsese de dureri în piept, astfel că a mers la un spital local, Red Sea Hospital. Medicii l-au consultat și i-au prescris antibiotice, însă omul a murit câteva zile mai târziu, în mod neașteptat.

Soția lui, Linda, spune că ”vrea răspunsuri” de la medicii care l-a externat, spunându-i că nu suferă de nici o boală gravă.

În Egipt acționează rețele importante de trafic de organe care produc milioane de dolari pe piața neagră. Numai în 2018 au fost condamnate 37 de persoane implicate în asemenea activități.

În Egipt, oamenii cred că nimeni nu poate avea odihna veșnică fără inimă. Pur și simplu nu înțeleg de ce ne-au făcut asta” a declarat soția îndurerată, pentru dailymail.co.uk.

Alți doi britanici au murit anul acesta în Egipt, John și Susan Cooper. Soții s-au îmbolnăvit brusc și au decedat, pe 21 august, în timpul sejurului de la Steigenberger Aqua Magic Hotel.

Sursa foto: facebook.com


ANALIZĂ | ANAF le trimite scrisori tinerilor însurăței. Fiscul vrea să „torni” muzicienii de la nuntă, nu și preoții


 

Close
Închide
  Close