Mergi direct la conținut »
Un inspector ANAF se uita la filme pentru adulți în Primăria din Mioveni. Captură video cu insepctorul ANAF, în timp ce se uită la filem pentru adulți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un inspector ANAF se uita la filme pentru adulți în Primăria din Mioveni (VIDEO)

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Joi, 26 aprilie 2018, 15:16

Un inspector ANAF se uita la filme pentru adulți în Primăria din Mioveni. Angajatul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș a fost filmat de un contribuabil în timp ce se uita pe laptop la un film pentru adulți, în timpul serviciului, în clădirea Primăriei Mioveni, din același județ. Acum, inspectorul este cercetat disciplinar de șefii săi și va fi mutat pe un post care nu presupune interacțiunea cu publicul. În schimb, actrița de filme pentru adulți Naomi Astalas, din Zalău, a fost iertată după ce a condus o mașină neînmatriculată. Iată ce au căutat oamenii pe cel mai mare site de filme pentru adulți, în 2017. Topul a fost făcut public. „S-a demarat cercetarea disciplinară a unui salariat care a avut un comportament indecent și a încălcat Codul deontologic al funcționarului public. A fost sesizată Comisia de disciplină din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Pitești pentru a se lua măsurile legale cu privire la încadrarea faptei, urmând ca acesta să suporte sancțiunile prevăzute de legislația în vigoare. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș a propus mutarea salariatului pe un post care exclude atribuții de relații cu publicul. ANAF, prin structurile teritoriale, respinge astfel de comportament neadecvate, netolerând manifestări care pot aduce atingere probității profesionale și morale a funcționarului public, integrității și imaginii instituției”, au declarat presei reprezentanții AJFP Argeș.

Ad placeholder

Scandalul a pornit după ce un contribuabil, aflat la Primăria Mioveni pentru a-și plăti taxele, a observat cum un bărbat, care părea angajat al Primăriei, se uita nestingherit la un film pentru adulți. Contribuabilul care stătea la coadă la ghișeu l-a filmat pe bărbat, iar filmarea a ajuns în presa locală, la stiridearges.ro.

După ce imaginile au devenit publice, jurnaliștii au aflat că respectivul bărbat nu era angajat al Primăriei Mioveni, ci inspector ANAF, trimis într-un control la Primărie. „Da, este omul meu, nu este angajat al primăriei”, a precizat șeful AJFP Argeș, Lucrețiu Tudor, pentru sursa citată.

Iată câteva dintre secretele din culisele filmelor porno. Uite ce fac actorii când nu sunt filmați!CITEȘTE ȘI… Motivul crimei din Botoșani, unde o tânără a fost ucisă de un minor. El ar fi vrut să se sinucidă, înainte de fapta sa 

Ad placeholder
Ce alegere! Ce antrenor din strainatate vrea Hagi in locul lui la Viitorul: "Da, recunosc"
PARTENERI - GSP.RO
Ce alegere! Ce antrenor din strainatate vrea Hagi in locul lui la Viitorul: "Da, recunosc"
Câți bani primesc, de fapt, angajații din Serviciile Secrete. Pensiile s-au mărit
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Câți bani primesc, de fapt, angajații din Serviciile Secrete. Pensiile s-au mărit
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
HOROSCOP
Horoscop 3 august 2020. Gemenii intră în conflicte cu cei din anturajul apropiat sau cu persoane necunoscute
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close