Mergi direct la conținut »
Unde găsim cele mai fiabile centrale pe peleți?
Ştiri Libertatea > Ştiri > Unde găsim cele mai fiabile centrale pe peleți?

Unde găsim cele mai fiabile centrale pe peleți?

Din ce în ce mai mulți oameni aleg centrale termice pe peleți, grație numeroaselor beneficii pe care acestea le oferă. Nu numai că reprezintă cea mai economică alternativă atunci când vine vorba de modul de a-ți încălzi imobilul, dar sunt și ecologice și în cea mai mare parte, automatizate.

Pe lângă toate aceste avantaje, clienții vor și centrale fabricate de profesioniști, centrale care să le ofere siguranța de care au nevoie. Centralele Pellet 30 se mândresc cu experiența lor de câțiva ani și creează unele dintre cele mai bune centrale pe peleți de pe piață.

Cel mai la îndemână model pentru majoritatea clienților, este Centrala Pellet 30.

Acest cazan nu numai că oferă o alimentare automată a combustibilului și astfel atuonomie centralei, dar poate fi folosită atât pentru încălzirea locuinței, cât și pentru încălzirea clădirilor comerciale mai mici.

Acest cazan utilizează drept combustibil peleții din lemn, cea mai rentabilă metodă dacă e să ne raportăm la toate formele de combustibil de pe piață. Astfel putem obține un nivel ridicat de comfort, comfort cu care am fost obișnuiți și de la centralele pe gaz sau electrice.

Calitatea cazanului și metoda ingenioasă de construcție se reflectă prin rezultate obținute: căldura necesară, emisii scăzute de noxe, cantități mici de cenușă și evitarea poluării.

În structura sa, Cazanul Pellet 30 prezintă următoarele componente:

Primul este spațiul de depozitare pentru peleți. Astfel alimentarea se face automat și centrala are o autonomie destul de mare. Acest spațiu poate stoca până la 180 de kg de peleți, lucru suficient pentru mai mult de o săptămână de încălzire.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

A doua componentă este microprocesorul de control conceput de echipa de dezvoltare Waltis și bazat pe o experiență de peste 30 de ani. Cu ajutorul acestui microprocesor funcționarea centralei este complet automată și se adaptează la cerințele de încălzire pentru fiecare spațiu în parte.

Toate produsele Pellet 30 sunt fabricate utilizând material de 5 mm grosime, acesta fiind și secretul pentru durata de viață atât de lungă a acestor cazane.

Schimbătorul de căldură poate fi foare ușor curățat. Doar cu o simplă ridicare a manetei ridicăm și coborâm 40 de turbionatoare ce au scopul de a curăța pereții schimbătorului de căldură. Este o metodă foarte rapidă ce ar trebui efectuată în fiecare săptămână.

Cum funcționează cazanul Pellet 30?

Cazanul funcționează pe sistem de vid. Ventilatorul este instalat în partea din spate a cazanului la ieșirea colectorului de fum, unde creează un vid corespunzător. Arderea combustibilului – a peleților se face într-un cuptor, respectiv arzător, unde, la amestecarea corectă de aer primar și secundar ia naștere arderea optimă a peleților. Gazele de ardere se deplasează vertical în amonte de camera de ardere și apoi trec prin schimbătorul tubular, unde , răcite în mod corect, părăsesc partea interioară a cazanului.

Centralele Pellet 30 sunt complet automatizate. Sunt ca un computer, numai că generează căldură. Este asigurată aprinderea automată a combustibilului, setarea temperaturii de funcționare și controlul temperaturii de ieșire a gazelor de evacuare.

Acestea sunt doar câteva dintre puținele metode pentru care Centralele Pellet 30 sunt cele mai fiabile și mai recomandate de către majoritatea clienților!

Close
Închide
  Close