Mergi direct la conținut »
VIDEO | O șoferiță de autobuz a salvat o fetiță care fugea în picioarele goale pe străzi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | O șoferiță de autobuz a salvat o fetiță care fugea în picioarele goale pe străzi

O femeie șofer de autobuz din Milwakee (SUA) a avut un șoc pe 22 decembrie, când se afla la volanul mașinii pe care o conduce în timpul serviciului.

Ea a observat pe trotuarul de vizavi o fetiță care de abia învățase să meargă, care era în picioarele goale și alerga vizibil speriată, fiindcă se pierduse, a anunțat cnn.com.

Scena total neașteptată a avut loc pe 22 decembrie 2018. Irena Ivici își făcea circuitul obișnuit între stațiile din orașul Milwakee când a observat copilul.

„Am fost la locul potrivit în momentul potrivit”

Oamenii legii bănuiesc că fetița de numai 19 luni a fost pierdută de mama ei, care ar avea probleme psihice. Autoritățile i-au căutat tatăl, iar copilul a fost predat bărbatului.

O altă călătoare i-a oferit haina ei de iarnă șoferiței pentru a acoperi copilul înghețat. Copilul, obosit, a adormit în brațele salvatoarei sale până au venit autoritățile chemate s-o preia.

„Sunt recunoscătoare că am fost la locul potrivit la momentul potrivit. Iubesc copiii. Am fost profesoară și am un copil al meu. Sunt foarte fericită  că am reușit să salvez acest copil atât de dulce”, a spus Irene Ivici.


Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

Close
Închide
  Close