Foto: Captură Antena 3

Zeci de cărți de identitate au fost găsite arse și aruncate pe un câmp din București, potrivit unor imagini difuzate, marți seară, de Antena 3.

„Ele par, unele dintre ele, expirate, altele sunt arse, tăiate, deteriorate. Acest incident este unul foate dubios, cu atât mai mult cu cât aceste documente de identitate au un regim foarte special și sunt instituții ale statului român care au reguli și proceduri extrem de stricte în legătură cu modul în care se distrug cărțile de identitate expirate, cele care se predau în momentul în care primești o carte de identitate nouă și valabilă”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

După difuzarea cazului în mass-media, Poliția a deschis o anchetă. Polițiștii urmează să stabilească autencitatea cărților de identitate găsite și modul în care acestea au ajuns în zona unde au fost găsite.

„În urma sesizării formulate de reprezentanți ai unui post de televiziune, cu privire la faptul că pe un teren viran de pe raza sectorului 2 au găsit mai multe fragmente ce par a fi de cărți de identitate, la fața locului s-a deplasat grupa operativa a Secției 7 Poliție, care a demarat cercetarea criminalistică a locului. Urmeaza să se stabilescă autenticitatea fragmentelor găsite, provenienta, precum și modul în care au ajuns în acea zonă”.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Lucian Mitrea nu mai este gelos. „Un primar mi-a arătat spre Andreea și mi-a zis că pe ea o vrea, că-i place, că e bună rău de tot”

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații