Modelul Miranda Kerr şi miliardarul Evan Spiegel s-au căsătorit

30 mai 2017 14:58

Frumoasa Miranda Kerr și multimilionarul Evan Spiegel s-au căsătorit, sâmbătă la Los Angeles, în cadrul unei ceremoni restrânse la care presa nu a avut acces, scrie ETonline.

Miranda Kerr, în vârstă de 34 de ani, unul dintre cele mia de succes modele din lume, și milionarul Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei şi reţelei de socializare Snapchat, s-au căsătorită după doi ani de relație pe proprietatea pe care o dețin în Los Angeles. Potrivit presei americane la nuntă au participat în jur de 40 de persoane.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel s-au căsătorit

Kerr, în vârstă de 34 de ani, şi Piegel, în vârstă de 26 de ani, s-au cunoscut la o cină organizată de casa Louis Vuitton în 2014 și anul trecut în luna iulie s-au logodit.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel s-au căsătorit

Aceasta este prima căsătorie a lui Evan Spiegel, cel mai tânăr miliardar din lume, cu o avere estimată la 2 miliarde de dolari, și a doua pentru Kerr. Ea a mai fost măritată cu actorul Orlando Bloom, cu care a avut o relație de șase ani. Cei doi s-au căsătorit abia în 2010 și s-au despărțit trei ani mai târziu, în ciuda faptului că au împreună un băiețel, în vârstă de cinci ani, Flynn.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel s-au căsătorit

Foto: EPA

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro