19 Mar. 2018 20:00

Campania Libertatea are un susținător neașteptat. Primarul Gabriela Firea: ”Mă bucur că s-a lansat petiția #salvatipipera”

Distribuie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține campania Libertatea #salvatipipera și spune că municipalitatea are pentru zona Pipera mai mult obiective de infrastructură. 'Mă bucur că s-a lansat această petiție. Dacă în urma lansării acesteia și promovării ei vor fi și alte propuneri care vor veni de la cetățenii Capitalei, eu sunt total deschisă să le preluăm', a spus Gabriela Firea, la finalul comandamentului de la Primăria Capitalei. 

Întrebată de reporterul Libertatea, după lansarea campaniei #salvatipipera, ce planuri are Primăria Capitalei pentru zona Pipera, primarul Gabriela Firea a spus: Vă doresc mult succes! Mă bucur că mă susține și pe mine cineva, pentru că sunt singurul primar general de până acum preocupat de zona de nord a Capitalei. În nord nu s-a investit absolut deloc … În proiectul de buget pe anul acesta am prevăzut sume atât pentru fazele preliminare, cât, la rectificare, vor fi adăugate și celelalte bugete pentru fazele de execuție pentru mai mult obiective importante de infrastructură. Pasajul de la Petricani, de la Andronache, de la Doamna Ghica- Colentina, supralărgire Fabrica de Glucoză. La Dimitrie Pompeiu vom avea o reconfigurare a zonei în ceea ce privește circulația și linia de tramvai. Și vor fi și alte obiective de infrastructură în premieră pentru această zonă. Mă bucur că s-a lansat această petiție. Dacă în urma lansării acesteia și promovării ei vor fi și alte propuneri care vor veni de la cetățenii Capitalei, eu sunt total deschisă să le preluăm'.

Comentarii