tim2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Într-o adresă trimisă astăzi, 30 mai, clubului ACS Poli, grupare retrogradată în eșalonul secund, forul federal l-a convocat la audieri pe fotbalistul Gabriel Cârnu. La ACS nu evoluează însă niciun jucător cu acest nume, ci există doar un fotbalist numit Gabriel Cânu (35 de ani), fost pe la FC Național, Ceahlăul, FC Vaslui, așadar unul cunoscut, nu vreun junior de care n-au auzit decât părinții lui.

cinu

Federali, așa arată Gabi Cânu! Un Cârnu există, dar la Radio România Actualități FOTO: ziarelive.ro

Trecând peste penibilul situației de a nu ști numele oamenilor din domeniul pe care-l păstorește, FRF trimite adresa respectivă la o lună și jumătate de la comiterea presupusei fapte și având o probă șubredă (AICI, citația).

Despre ce este vorba? Pe 18 aprilie, la meciul Poli Iași – ACS Poli, din Liga 1, fundașul Gabriel Cânu a fost înlocuit, la un moment dat, din rațiuni medicale. Accidentat la aductori, Cânu s-a așezat pe banca de rezerve și și-a pus gheață în zona respectivă. Când a dat să plece spre vestiare, la final, s-a ținut de zona inflamată, în care avea gheață. Aceasta este versiunea jucătorului și a clubului.

„Îmi iubesc țara, dar nu pot să ucid”. Cum încearcă bărbații ucraineni să evite mobilizarea în război
Recomandări
„Îmi iubesc țara, dar nu pot să ucid”. Cum încearcă bărbații ucraineni să evite mobilizarea în război

Un site din Moldova a scris că jucătorul le-ar fi făcut semne obscene fanilor ieșeni. Secretarul general al FRF, Radu Vișan, a sesizat comisia doar pe baza respectivului articol, neexistând nimic altceva la dosar care să suțină teoria (raportul observatorului de joc, înregistrări video etc), versiune susținută cu tărie de ACS Poli, care a dezmințit totul într-un comunicat publicat încă de a doua zi, dar direcționat către ProSport, care preluase cazul: 

::placeholdeR–>

Așadar, cu o lună și jumătate de întârziere, Cânu (de fapt, Cârnu, conform adresei FRF) este chemat la comisie și urmează să fie judecat. Îl paște o suspendare și o amendă, deși totul se bazează pe considerațiile unui site din Iași! Asta în timp ce ”dosarul Mihai Costea”, fotbalist prins la pariuri, are probe puternice, dar nicio soluție, deocamdată. 

Precizări necesare
Pe site-ul ”ProSport” a apărut astăzi, 19 aprilie, o informație conform căreia jucătorul nostru Gabriel Cânu ar fi făcut un gest obscen către suporterii ieșeni, în timpul partidei CSMS Iași – Poli Timișoara. Precizăm cu jucătorul nostru a suferit o leziune la mușchii aductori în timpul partidei, iar în momentul schimbării a primit o pungă de gheață pe care a aplicat-o în zona afectată. Gabriel Cânu nu a făcut niciun semn obscen către public. Echipa noastră respectă spectatorii de pe toate arenele, mai ales că la Iași stadionul a fost aproape plin, iar suporterii locali au creat o atmosferă frumoasă, propice fotbalului.
tim3

 

Google News Urmărește-ne pe Google News