UPDATE 16:20: Consilierul local din Breaza, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor, este liber, pentru că ordonanța de reținere pentru 24 de ore a expirat, susțin surse din IPJ Prahova. Mai mult, Cristian Brotoiu nu a fost chemat încă să dea explicații la Judecătoria Câmpina, însă acesta are în continuare calitatea de suspect în acest dosar.

Cristian Brotoiu (3)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Bărbatul a ajuns în vizorul anchetatorilor, după ce s-ar fi lăudat pe Facebook cu noua mașină. Social democratul nu are însă permis de conducere, iar autoturismul nu figurează în declarația de avere depusă la Primăria din Breaza. Surse din rândul anchetatorilor susțin că au fost luate declarații de la vecini și tineri care lucrează împreună cu Cristian Brotoiu la „Asociația pentru Protecția Mediului Înconjurător Prahova” pe care acesta o conduce. Unii dintre tineri ar fi mărturisit că, pentru bani, ar fi întreținut relații sexuale cu politicianul PSD, care face parte din Consiliul Local Breaza.

Cristi Burci a încercat fără succes să ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro în Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spălate se situează la valori foarte ridicate”
Recomandări
Cristi Burci a încercat fără succes să ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro în Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spălate se situează la valori foarte ridicate”

Astfel, consilierul Cristian Brotoiu are și un dosar pentru că a condus un vehicul fără permis, susțin sursele citate.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Marian Popescu, a declarat că a fost deschis un dosar penal pe numele consilierului local din Breaza. Cristian Brotoiu este bănuit că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor, informează Mediafax.ro.

::placeholdeR–>


Citește și EXCLUSIV. Povestea bătrânei de 78 de ani care a fost umilită la ușa a 15 azile de stat și particulare. Diagnostic: internare imposibilă!


Un consilier local din Breaza a fost reținut. Grave acuzații de corupere de minori la adresa politicianului

Consilierul local urmează să fie prezentat Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă.

Gheorghe Richea, primarul din Breaza, a declarat că nu a fost informat oficial despre cercetarea consilierului, însă conducerea PSD a hotărât excluderea lui Cristian Brotoiu din partid.

ANALIZĂ. De ce evită candidații la Primăria București dezbaterile electorale. Pe cine încurcă și pe cine ajută confruntările directe