MENIU CAUTĂ
20 Dec. 2015 23:45

A semnat contractu’ anti-Ouatu! Daniela Crudu e topită după el, dar nu-şi poate da sentimentele pe faţă | EXCLUSIV

Distribuie

Şi-au făcut declaraţii siropoase în timpul show-ului ”Burlăciţa” şi se părea că Daniela Crudu şi-a găsit fericirea în braţele câştigătorului, Valentin.
”Vreau să îţi dau o viaţă de fericire, nu doar o noapte”, era doar una dintre declaraţiile dulci pe care protagonistul i le făcea brunetei.
Cruduţa şi Valentin s-au afişat apoi în faţa camerelor de luat vederi, pozând în cuplul dornic să ajungă în faţa altarului.
Vraja s-a rupt însă imediat după încheierea filmărilor şi, ca şi în cazul Andreei Mantea, ”burlăciţa” dinaintea Danielei, Cruduţa a fost şi ea sedusă şi apoi abandonată. Doar că bruneta nu a avut însă motive să sufere prea tare.
Asta pentru că în inima asistentei TV şi-a făcut loc, între timp, încet, dar sigur, un alt bărbat, nimeni altul decât fostul reprezentant al României la Eurovision, Cezar Ouatu.
Trei luni de… dor
Câteva petreceri de trust, fiind colegi la Antenă, le-au fost îndeajuns pentru a simţi… chimia. Potrivit apropiaţilor, atracţia dintre cei doi este reciprocă, dar, cu toată dorinţa lor, nu pot fi împreună oficial. Momentan.
Ceea ce-i desparte este tocmai contractul pe care Cruduţa l-a încheiat cu Antena 1 pentru ”Burlăciţa”, unul care o mai ţine legată de Valentin încă aproximativ trei luni din acest moment.
În tot acest interval, potrivit clauzelor stipulate în document, Daniela are interzis să se afişeze în public în calitate de iubită a unui alt bărbat decât câştigătorul show-ului în care a avut ca scop principal să-şi găsească jumătatea. Abia la capătul lor, dacă dorinţa nu se va estompa, ”păcătoasa” va avea liber la Ouatu.

Citește mai multe despre Cezar Ouatu și Daniela Crudu pe Libertatea.

Comentarii