MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2017 07:45

Actrița Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer a doua oară

Distribuie

Anunț teribil făcut de actrița Olivia Newton-John! Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, fiind nevoită să îşi amâne pe perioadă nedeterminată turneul în care se afla.

Actriţa din 'Grease' şi-a amânat toate show-urile programate pentru luna iunie în SUA şi Canada, după ce a fost diagnosticată pentru a a doua oară cu cancer.

Actriţa a promis că se va lupta cu boala cu ajutorul propriului centru de Cercetare, Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre, localizat în Melbourne, Australia. Actriţa va fi ajutată de terapeuţi naturali, dar va trebui, de asemenea, să fie supusă unei „scurte” terapii cu radiaţii.

'Am decis ce direcţie voi urma în ceea ce priveşte tratamentul, după consultaţii cu doctorii, terapeuţii naturali şi echipa medicală de la Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre, localizat în Melbourne, Australia', a spus actriţa. Aceasta a promis, de asemenea, că se va lupta cu boala şi îşi va reprograma show-urile anulate în cel mai scurt timp.

O postare de pe pagina de Facebook a artistei arată: 'Olivia Newton-John îşi amână toate show-urile programate în luna iunie, în SUA şi Canada. Durerea iniţială de spate din cauza căreia şi-a amânat jumătate din turneu s-a dovedit a fi cancer la sân care s-a răspândit'. Olivia a mai fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 25 de ani, în 1992.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Ce fată sexy are Olivia Newton-John!

Citește mai multe despre Cancer pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii