Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Velea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la Asia Express. Momentul care l-a emoționat pe artist

Alex Velea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la Asia Express. Momentul care l-a emoționat pe artist

Alex Velea și Mario Fresh participă împreună la Asia Expres, show ce se va difuza la Antena 1, în primăvara anului viitor. Filmările au început, iar aceștia au avut parte de experiențe pe care cu siguranță nu le vor uita niciodată.

De Livia Lixandru,

În fiecare casă unde se aflau copii, Alex Velea și-a petrecut întreaga seară jucându-se cu ei, cântându-le sau învățându-i diverse lucruri. Alături de Mario Fresh a făcut adevărate spectacole pentru cei mici.

Unul dintre cele mai grele momente de care a avut parte a fost o misiune care l-a trimis în suburbiile din Filipine. Felul în care trăiau familiile respective, felul în care trăiau copiii de acolo, l-au impresionat atât de mult, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Chiar dacă era în cursă, a rămas minute bune să se joace și să strângă în brațe toți copiii aflați în aceea casă, potrivit VIVA!

9 petrechi au plecat pe Drumul Comorilor

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Close
Închide
  Close