Mergi direct la conținut »
Alina Chivulescu, despre hainele... fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Chivulescu, despre hainele... fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total»

Alina Chivulescu, despre hainele… fistichii purtate în «Las Fierbinţi»: «Dezmăţ total»

Sigur te-ai întrebat măcar o dată, dacă urmăreşti “Las Fierbinţi”, unde naiba găseşte echipa serialului hainele cu care apar pe uliţă sau la cârciumă Bobiţă, Celentano, Giani şi Gianina, Dorel ori Dalida. Creaţiile şi combinaţiile care ar da coşmaruri oricărui designer, am aflat noi, îi distrează teribil şi pe cei care le poartă!

De Denisa Macovei,

Manuela, nevasta primarului, intră clar la categoria “te dor ochii” cu colanţii-leopard, papucii cu puf mov şi maiourile ţipătoare în care apare. Alina Chivulescu, actriţa care o interpretează, e conştientă că ţinuta de ţoapă dă savoare personajului şi îl face pitoresc. Pentru ea, care e cunoscută ca o femeie rafinată şi obişnuită cu haine şi accesorii de firmă, a fost o… descătuşare să poată purta kitsch-urile pe care stilista serialului le-a îndesat în şifonierul Manuelei. Recunoaşte însă că prima oară când i-au picat ochii pe… poezia de garderobă, a rămas fără grai: “Am avut un şoc! Acolo, în serial, e dezmăţ total în materie de haine. Te răzbuni pe toate frustrările acumulate de-a lungul anilor şi te întrebi: «Băi, eu de ce nu am purtat niciodată aşa ceva, de ce nu am avut curaj?»”, ne-a mărturisit Alina Chivulescu.

În viaţa reală nu are curaj să poarte imprimeuri turbate

Încet-încet, Alina s-a obişnuit să găsească, de fiecare dată când avea filmare, surprize stilistice şi a-nţeles că imaginaţia celor care fac shopping pentru echiparea trupei din serial este extrem de bogată. S-a relaxat şi a-nceput să se simtă bine în hainele Manuelei. Ba chiar… a împrumutat un pic din gustul ei vestimentar: “Mi-a plăcut o jachetă care are şi imprimeu-leopard, şi flori, şi frunze, şi palmieri – absolut tot. Mi-am cumpărat-o, dar n-am avut curaj să ies cu ea pe stradă”, a recunoscut, râzând, a­ctriţa.

A-nceput să facă schimbări majore

O vreme, după divorţul de soţ, Alina Chivulescu a ales să nu-şi refacă viaţa sentimentală, ci să se ocupe de fiul ei, Mika, acum în vârstă de 15 ani, şi să-şi vadă de carieră. Recent însă, după ce-a împlinit 40 de ani, s-a întors către sine şi a-nceput să se ocupe îndeaproape şi de fericirea ei. Schimbările pe care le-a făcut sunt majore şi vizibile.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 
04-f2---la-caseta

Alina s-a afişat recent cu noua tunsoare şi noul iubit, regizorul Dan Chişu

Prima pe listă: nu mai e singură! Iubitul ei este şi el celebru – regizorul Dan Chişu, a cărui idilă cu Mihaela Rădulescu e de notorietate, la fel faptul că are un copil cu Manuela Hărăbor. A doua schimbare: Alina a renunţat la părul lung şi bogat în favoarea unei tunsori foarte scurte, tip bob, care o prinde de minune şi o întinereşte. “S-au dus pletele, s-au dus cosiţele. Nu mi-am tăiat părul aşa dramatic de 10 ani. L-am mai avut scurt după ce am născut. Mi-a luat 6 luni să mă hotărăsc”, a explicat actriţa.

04-f3---mica,-la-caseta

Vreme de ani buni, Alina a fost brunetă şi a avut părul lung

Close
Închide
  Close