MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 11:36

Anamaria Prodan îi duce dorul mamei sale. „Așa m-a ținut ea de mână de când…”

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan nu are cum să uite prea ușor pierderea pe care a suferit-o atunci când mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din viață.

Anamaria Prodan se află în America, alături de sora sa, Anca. Cele două s-au revăzut după ce mama lor, interpreta de muzică populară s-a stins din viață.

Chiar dacă încearcă să-și vadă de viață, impresara Anamaria Prodan simte puternic lipsa mamei sale. Pe contul său de pe o rețea de socializare, Ana,maria prodan a dat publicități imagini cu mama sa.

Într-una dintre acestea, Anamaria Prodan apare alături de cea care i-a dat viață, care o ține strâsn de mână.

„Așa m-a ținut ea de mână de când m-am născut… MAMA MEA… MINUNEA MEA DE MAMA… Te iubesc, inima mea ….. #ionelaprodan #anamariaprodan #îmi iubesc mama #cea mai bună mamă❤️”, a notat impresara lângă imaginea cu mama sa.

O altă fotografie publicată de Anamaria Prodan este un extras dintr-un ziar mai vechi, cu un interviu acordat de Ionela Prodan.

Ionela Prodan a încetat din viață în data de 16 aprilie anul acesta. Interpreta de muzică populară avea 70 de ani și fusese internată la Spitalul Elias din Capitală. Artista suferea de o boală cumplită la pancreas. Ionela Prodan a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală în data de 19 aprilie.

Citește mai multe despre ionela prodan, dor, fotografii și Mama pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii