Mergi direct la conținut »
Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate. „Merg la diverse proceduri”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate. „Merg la diverse proceduri”

Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate. „Merg la diverse proceduri”

Anul trecut, Anca Serea a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza anemiei severe cu care se confruntă. Soția lui Adi Sînă nu s-a refăcut complet și este la fel e activă în continuare, implicându-se în diverse proiecte.

„Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a declarat Anca Serea potrivit Viva!.

„Nu am de ce să mă plâng, fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele și pot să am grijă și de copii, să și gătesc, să mă duc și la coafor, să fac și întâlnirile și joburile, chiar dacă asta presupune poate pentru unii oameni niște eforturi ieșite din comun. Am foarte putine ore de somn, patru, cinci ore pe noapte, dar copiii ma tin foarte mult in priză si-mi dau super energie si lucrurile se leaga si sunt motivate sa nu renunt”, a mai spus Anca Serea.

Citește și

Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania

 

Close
Închide
  Close