MENIU CAUTĂ

Anda Călin face regulile în casa lui Vârciu. Fără televizor în camera fetiței!

Distribuie

În casa lui Liviu Vârciu, Anda Călin este părintele mai sever. Ea îi restricționează fetiței, Anastasia, accesul la televizor. Și îi interzice să se joace pe telefonul mobil. Liviu e mai permisiv. Dar îi susține deciziile.

Chiar și în perioada în care au fost despărțiți, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au ocupat împreună de creșterea micuței lor, Anastasia, care va împlini doi ani în septembrie. Cum însă copila a locuit cu mama ei, Anda a fost cea care a avut grijă să traseze anumite reguli. Iar acum, că ea și fetița s-au mutat în casa lui Vârciu din Băneasa, are grijă ca aceste reguli să fie respectate în continuare.

Anda Călin face regulile în casa lui Vârciu

Liviu Vârciu îi face cam toate poftele fetiței lui

Program strict pentru Anastasia

Anda i-a făcut un program destul de strict Anastasiei, pentru că vrea s-o țină ocupată și să-i dea ocazia să se dezvolte pe cât mai multe planuri. Timpul petrecut în fața televizorului i l-a restricționat la 15 minute pe zi. Iar atunci, alege desenele animate la care are voie să se uite. Să folosească gadgeturile atât de iubite de copii – telefon, tabletă, latop – nu-i dă voie, deoarece consideră că-i prea mică pentru ele.

În schimb, s-a arătat deschisă la studiile muzicale ale copilei. După ce Anastasia s-a dovedit atrasă de pianul din casa unei prietene, Anda i-a cerut lui Liviu să cumpere și el unul! Tânăra e aproape sigură că micuța își moștenește tatăl și este atrasă de partea artistică. Așa că vrea ca ea să aibă unde-și exersa talentul de cântăreață.

CITEȘTE ȘI:

Corina Ungureanu, dispută cu ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei: „Vă mulțumesc că mi-ați reamintit cât de mici sunteți voi ăștia care vă numiți șefi în guvern acum”

Citește mai multe despre Anda Călin și Liviu Vârciu pe Libertatea.

Comentarii