Mergi direct la conținut »
Andreea Esca, despre Untold 2018. "Avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urmă Capitala"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Esca, despre Untold 2018. "Avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urmă Capitala"

Andreea Esca, despre Untold 2018. „Avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urmă Capitala”

Prezentatoarea de știri Andreea Esca a comentat, în mediul online, despre festivalul Untold, care se desfășoară zilele acestea la Cluj.

De Dana Aramă,

Andreea Esca este profund impresionată de desfășurarea de forțe care are loc la Cluj cu ocazia festivalului Untold 2018.

 „Bună dimineață! M-am trezit cu gândul că vreau să vă spun asta: orice ar fi, trebuie să trăiți o dată, pe viu, experiența festivalului UNTOLD de la Cluj! Nu contează dacă vă place sau nu “bubuiala” asta de muzică (deși există scene unde ați putea să va regăsiți gusturile) sau dacă vi se pare că nu mai aveți vârstă pentru așa ceva. Sunt aici de la începutul săptămânii și am văzut cum în Parcul Central s-a construit un “oraș” în două zile și jumătate. Pentru mine e o demonstrație că orice se poate dacă există întreprinzători (particulari sau nu) cu idei și voință și autorități locale deschise la minte și care își doresc de-adevăratelea binele orașului lor.

În Parc, toată lumea e prietenă cu toată lumea, oamenii sunt veseli și relaxați, haioși și creativi, veniți cu copii și cu amici ca să stea în aer liber, să mănânce, să bea, să asculte muzică, să danseze, să-și facă părul, să-și pună tatuaje provizorii, să se pozeze și să se împrietenească cu alți oameni. În afară Parcului, tot orașul este plin! Cu toate că există locuitori care, pe bună dreptate, sunt sufocați de avalanșa de turiști trebuie să nu uităm totuși, că în câteva zile, Clujul are de câștigat datorită acestui Festival zeci de milioane de Euro.

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Restaurantele, hotelurile, pensiunile, casele oamenilor, magazinele de tot felul, taxiurile și câte altele încasează fără oprire, ceea ce în final se reflectă în avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urmă Capitala, din multe puncte de vedere. Așa că poate merită un disconfort de o săptămâna pe an…. dar eu nu sunt clujean, deci doar zic:) nu aruncați cu pietre:) Felicitări băieților care au pus pe picioare Untold și autorităților locale și oamenilor minunați din acest oraș!”, a scris Andreea Esca în mediul online.

Festivalul UNTOLD 2018 se desfăşoară în perioada 2-5 august 2018 la Cluj-Napoca. În cadrul festivalului, nume mari din indstria muzicală internațională vor urca pe scenă.


Citește și: VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. “Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”


 

Close
Închide
  Close