Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Andreea Mantea, înlocuită de Cătălin Cazacu la „Se strigă darul”. Reacția lui Mihai Mitoșeru

Andreea Mantea, înlocuită de Cătălin Cazacu la „Se strigă darul”. Reacția lui Mihai Mitoșeru

În următoarea ediție a emisiunii de la Kanal D, situația ia o întorsătură neașteptată, iar Mihai Mitoșeru are de rezolvat o problemă cu care nu credea că se va confrunta. Cătălin Cazacu o va înlocui pe Andreea Mantea, iar lucrurile scapă de sub control, pentru o perioadă.

O ediție inedită „Se strigă darul!” va putea fi urmărită sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Kanal D. În echipa Andreea Mantea și Mihai Mitoseru, amfitrionii petrecerilor de nuntă, intervine o schimbare neașteptată.

Pentru că nunta de sâmbătă, a mirilor Victor și Oana, are loc în satul Valea Siliștii, comuna Aninoasa, jud Argeș, Mihai Mitoseru se pregătește, încă de dimineață, de competiție.

Dornic să o înfrunte pe Andreea Mantea, încă de la primele ore ale dimineții, Mitoșeru își dă întâlnire cu frumoasa lui colegă. Spre surprinderea lui Mihai, la ora stabilita, apare altcineva… Cătălin Cazacu.

Crezând că s-a întâlnit întâmplător cu Cătălin, Mihai Mitoșeru îi da binețe colegului său de trust si apoi îi face “vânt”, continuând să o aștepte pe Andreea Mantea. Cătălin Cazacu însă, îi dă ”lovitura” de gratie lui Mitoseru.

„M-a sunat Andreea Mantea si mi-a spus: «Te rog eu, du-te să-l bați pe sărmanu ăla»… Așa că, editia asta te bați cu mine…de fapt, iei bătaie de la mine”, îl informează Cătălin Cazacu pe colegul Mitoșeru.

Fără să se lase deloc impresionat, și foarte sigur el, Mihai Mitoșeru i-a dat replica lui Cazacu. “Stii ceva? Ai venit degeaba, n-are rost sa te mai plimbi. (…) Ia-ți lada de zestre și întoarce-te de unde ai venit!”.

Close
Închide
  Close