Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, mesaj dureros la trei ani de la moartea tatălui ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin, mesaj dureros la trei ani de la moartea tatălui ei

Andreea Marin, mesaj dureros la trei ani de la moartea tatălui ei

Au trecut trei ani de când Andreea Marin și-a pierdut tatăl și pentru că peste câteva zile ar fi fost ziua lui de naștere, vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj dureros, în care vorbește despre drama care i-a marcat viața.

„Ne mai despart doar câteva zile de primăvară, iar luna martie începe pentru mine cu o mulțime de proiecte frumoase, despre care va voi povesti la timpul potrivit. Însă astăzi vreau să va fac un cadou de suflet, pentru că tot se apropie Mărțișorul și Ziua Femeii. Cu atâta plăcere îmi amintesc de ultimul concert Mariza la București, mi-a uns sufletul, pur și simplu. O artistă desăvârșită, valoroasă, nu degeaba a fost numită “Regina muzicii fado”, dar deopotrivă un om sensibil, adânc implicat social (este, că și mine, Ambasador al Bunăvoinței UNICEF pentru țara să și în conversația noastră de după concert ne-am bucurat să descoperim că avem simțăminte asemenea).

O prezență diafană, un om frumos pe dinafară și pe dinăuntru, care face un spectacol excepțional, trecându-te prin emoții puternice, de la lacrimi la zâmbete, de la nostalgie la bucuria de a trăi. O admir pentru tot ceea ce reprezintă și a realizat. În plus, este și o mămica tânără, dar eu mai am un motiv pentru care ziua concertului ei la București e specială pentru mine: pe 6 martie, era ziua de naștere a tatălui meu, un mare iubitor al muzicii fado, și parcă îl simt mai aproape, îl revăd cu ochii minții așa cum era, bucurându-se de muzică și energie pozitivă, optimist și cu un tonus molipsitor”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Recent, Andreea Marin s-a accidentat la picior, la tendonul lui Ahile, însă din păcate, recuperarea merge foarte greu. Vedeta a postat pe contul de socializare, unde le-a mărturisit fanilor, cum a început săptămâna pentru ea.

Citește și

Mircea Baniciu ține concerte în sufragerie. Primește 20 de spectatori și fiecare plătește 200 de lei pe bilet

Close
Închide
  Close