MENIU CAUTĂ
03 Iun. 2013 14:49 , de Claudiu Petrisor

Andreea Marin, supărată că Bănică a spus că ea şi turcul erau împreună din timpul căsnicei

Distribuie

Invitată în platoul emisiunii Happy Hour, Andreea Marin a fost luată la întrebări de Cătălin Măruţă. "Nu-mi place să se scrie despre viaţa mea personală. Viaţa mea privată, e viaţa mea privată. Am ales să trăiesc firesc, să nu mă ascund. Am ajuns la concluzia că ne dorim să avem o prietenie şi am ales să o facem publică", a declarat fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr.

„Nu ies azi cu cineva şi mâine cu altcineva. E relaţie serioasă”

Aceasta a adăugat: „Am răspuns cinstit de la început, dar nu eram obligată să dau detalii. Din momentul în care mă vezi la braţul cuiva, cred că e mai mult decât clar. Suntem oameni maturi. E pe cale de a deveni o relaţie cât se poate de serioasă. Nu ies azi cu cineva şi mâine cu cineva”.

„M-a uimit declaraţia lui Ştefan şi l-am sunat”

Andreea Marin a punctat: „Ne-am cunoscut când am mers pentru problemele mele de sănătate. El m-a făcut bine. El s-a ocupat şi de sportivii noştri de performanţă. Suntem împreună de două trei luni, dar este mai serioasă în ultima lună. Eu sunt un om elegant şi niciodată nu am fost altfel decât alături de Ştefan. M-a uimit că el a sugerat că aş fi fost cu Tuncay încă din timpul căsniciei. Eu sunt un om care a luptat foarte mult pentru căsnicia asta. M-a deranjat. Eu am fost foarte elegant, am preferat să nu vorbesc decât despre copilul nostru”.
Cât despre diferenţa de 11 ani dintre ea şi iubitul ei, Andreea Marin a spus: „Important e ca doi oameni să se simtă bine împreună. Se poate spune că mă simt bine, nu vreau să spun la televizor că iubesc”.
Andreea Marin a încheiat: „Am plâns după divorţ, sunt mulţi oameni care trăiesc împreună chinuindu-se. Am văzut multe la viaţa mea şi am considerat că am dreptul la o viaţă cu respect. Sunt mulţumită de felul civilizat în care ne-am separat”.
Citeşte şi: „Andreea Marin nu poate să iasă din ţară cu Violeta! Ştefan Bănică nu-şi dă acordul!”

Comentarii