Mergi direct la conținut »
Andreea Raicu dezvăluie cea mai bună metodă antistres. "Noi suntem de vină"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Raicu dezvăluie cea mai bună metodă antistres. "Noi suntem de vină"

Andreea Raicu dezvăluie cea mai bună metodă antistres. „Noi suntem de vină”

De Livia Lixandru,

Andreea Raicu a descoperit cea mai eficientă metodă antistres și se pare că la ea funcționează foarte bine.  Metoda vedetei constă în colorarea cărților pentru adulți și vorbește pentru prima dată despre cum poți diminua stresul.

„Pe măsură ce noi creștem suntem băgați în tot felul de gânduri. În momentul în care noi colorăm, atenția noastră e acolo.”, a spus Andreea Raicu la Kanal D. Un lucru nu este trist, frumos sau urât. Realitatea este cea care este. Nu fug de probleme, mă uit la ele ca un observator. Toți oamenii din jurul nostru sunt niște oglinzi în care noi ne vedem. Când nu ne place ceva, noi suntem de vină”, a mai spus Andreea Raicu. La sfârșitul anului 2014, Andreea Raicu decide să încheie colaborarea cu postul de televiziune Prima TV, pentru a se dedica proiectelor care o reprezintă și mai ales dezvoltării unei revistei on-line. Printre proiectele conexe care îi ocupă tot timpul se numără: conferințele motivaționale “Trăiește frumos!”, canalul său de Youtube și magazinul on-line atașat revistei, liniile de tricouri, haine și bijuterii care îi poartă numele

Close
Închide
  Close