Mergi direct la conținut »
Antonia, primele declarații despre fosta soție a lui Velea. “Avea o căsnicie care era pe…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, primele declarații despre fosta soție a lui Velea. “Avea o căsnicie care era pe…”

Antonia, primele declarații despre fosta soție a lui Velea. “Avea o căsnicie care era pe…”

Antonia, primele declarații despre fosta soție a lui Velea. Artista a vorbit sincer despre cum a început relația din ei, iar mărturisirile interpretei i-a luat prin surprinde pe toți.

De Livia Lixandru,

Antonia a ținut să precizeze că dacă Alex Velea ar fi avut o căsnicie fericită, cel mai probabil între ei nu se întâmpla nimic. Cei doi artiști au în prezent o relație solidă și doi băieți minunați.

Antonia, primele declarații despre fosta soție a lui Velea, la trei ani după ce aceșta a divorțat

”Scopul nu a fost să zic că eu am fost aia rănită. Nu a avut nimeni o relație solidă. Nu e cazul. Avea o căsnicie care era pe pragul de a fi… De aia ne-am și permis să fim împreună. Dacă nu era vorba de vreun divorț nici nu m-aș fi băgat. Eu nu aș fi continuat o relație care era vorba de relație… Actele erau făcute, deja trebuia să fie pa. Nu s-au spus multe. Ei au fost mai așa… din cauza asta s-a creat foartă multă confuzie.”, a declarat Antonia pentru ”Xtra Night Show”. Alex şi Ana au divorţat, în mare secret, la un notariat, în toamna anului 2013.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Imagini nevăzute de la nunta lui Adrian Mutu. S-a dansat elevat pe muzica unui manelist absolvent de conservator!


 

Close
Închide
  Close