Mergi direct la conținut »
Antonio Passarelli și-a adus fiul în România și lucrează împreună! Michael e tot bucătar
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonio Passarelli și-a adus fiul în România și lucrează împreună! Michael e tot bucătar

Antonio Passarelli și-a adus fiul în România și lucrează împreună! Michael e tot bucătar

Făcut celebru de Bittman, prin intermediul emisiunii “Dănutz SRL”, preluat apoi, pentru scurtă vreme, de Teo - cu care bagă mâna-n foc că a fost și e doar prieten și nu i-a legat vreo iubire -, Antonio Passarelli e la fel de vedetă TV cum e chef. Iar fiul i-a moștenit pasiunea pentru bucătărie și și-a ales aceeași meserie.

De Florian Gheorghe,

 

Antonio a cam dispărut, de-o vreme, din “peisaj”, dar lipsa lui, spune el, e motivată. “Mă întreabă lumea: ce faci, mai exiști? Da, sunt bine, dacă nu stau pe Facebook ori la sprițuri, nu înseamnă că am probleme! Lucrez enorm, am evenimente multe. Și dacă aleg să nu merg la emisiuni ori la anumite evenimente, nu înseamnă că sunt încrezut ori pretențios. Pur și simplu nu am timp. Dacă am un contract luat din timp, e ceva ce mă obligă să-l duc la bun sfârșit, să fiu serios, să-l respect”, ne spune Passarelli.

FOTO ”Asa tată, asa fiu”Antonio Passarelli si chef Michael, fiul sau

Celebrul bucătar, care lucrează într-un palat aflat în imediata vecinătate a Bucureștiului, e ocupat, însă este fericit că și-a găsit un ajutor de nădejde. El l-a convins pe Michael, fiul său, să vină în România și să-l ajute. “Împart acestă frumoasă meserie cu el. Michael Passarelli a umblat prin jumătate de Europa ca să învețe și s-a sacrificat enorm pentru meseria asta. O face cu dragoste, e lângă mine și asta mă bucură”, ne-a mărturisit simpaticul Antonio, care a împlinit recent 60 de ani.

FOTO Dan Bittman pe vremea cand facea echipa cu Antonio Passarelii la Dănutz SRL (TVR)

CITESTE SI:Actrița Ilona Brezoianu, răspuns acid la criticile Iuliei Albu: „Mă doare fix în….”

Close
Închide
  Close