Mergi direct la conținut »
Barbara Isasi, de la Mandinga, speră să nu cânte muzică populară,  la “Te cunosc de undeva”. “Mi-e teamă că nu mă voi descurca în limba română”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Barbara Isasi, de la Mandinga, speră să nu cânte muzică populară, la “Te cunosc de undeva”. “Mi-e teamă că nu mă voi descurca în limba română”

Barbara Isasi, de la Mandinga, speră să nu cânte muzică populară, la “Te cunosc de undeva”. “Mi-e teamă că nu mă voi descurca în limba română”

Barbara Isasi, solista trupei “Mandinga”, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva”, se teme să cânte muzică populară românească. “Mi-e teamă că nu mă voi descurca în limba română. De aceea, sper să nu îmi pice la ruletă niciun cântăreț de muzică populară”, spune solista spaniolă.. Barbara s-a născut la Madrid și locuiește în România de doar doi ani și jumătate. A învățat însă destul de bine românește, datorită iubitului ei, care este român.

De Dana Aramă,


În show-ul transformărilor, i-ar plăcea să imite femei pe care ea le consideră puternice, precum Beyonce, J Lo, Shakira sau Mary J.Blige, dar și bărbați.

“Să mă transform într-un bărbat, asta ar fi într-adevăr o provocare pentru mine”, mai spune Barbara.
Ce surpriză i-a pregătit ruleta personajelor Barbarei pentru prima ediție a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”


 

Close
Închide
  Close