De Livia Lixandru,

Deși s-a spus că vedeta ar fi ajuns la spital pentru a-i fi acordate și mai multe îngrijiri de specialitate, aceasta a lămurit situația, pentru revista Unica.

„Sunt la târgul Ghidul Miresei unde tocmai am terminat de prezentat spectacolul din deschiderea acestui târg de nunți. Mă simt bine, le mulțumesc tuturor pentru grijă”, a declarat ea.

„Aseară am avut un scurt moment de amețeală care a fost remarcat de către cei prezenți acolo pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aș fi fost în acel interviu, momentul acela nu ar fi fost remarcat”, a precizat vedeta.

„Cei din presă s-au speriat și au chemat salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am niciun fel de problemă și nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare, am semnat pe propria răspundere că nu merg la spital și am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară”, a explicat Carmen Brumă, exclusiv pentru revista Unica.

Ca în fiecare an, Gala Unica a premiat cei mai buni oameni din modă, frumuseţe, artă, blogging, showbiz, implicare socială.

Cititorii revistei Unica au avut ocazia de a-și exprima preferințele pe site-ul revistei, la cele 9 categorii, iar joi seară au fost anunțați câștigătorii. Evenimentul a avut loc la Palatul Bragadiru.

Citeşte şi:

Un expert în lucrul cu fosfura de aluminiu dezvăluie adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara. ”Gazul ăsta distruge și echipamentele de protecție!”

Iohannis, Dăncilă, romii și “novum”-ul | Problematica romilor apare pentru prima oară într-o campanie electorală

Andreea Esca, dezvăluiri despre ședința foto cu fiica ei. Cum se înțelege vedeta cu Alexia. „Mă sună tot timpul”

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase