Mergi direct la conținut »
Ce planuri a făcut Gabriela Cristea chiar pe patul de spital. Cristina Șișcanu a dat totul în vileag
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce planuri a făcut Gabriela Cristea chiar pe patul de spital. Cristina Șișcanu a dat totul în vileag

Ce planuri a făcut Gabriela Cristea chiar pe patul de spital. Cristina Șișcanu a dat totul în vileag

Jurnalista Cristina Șișcanu a fost în vizită la Gabriela Cristea, la clinica unde aceasta a adius pe lume cel de-al doilea copil.

De Dana Aramă,

Cristina Șișcanu a mers să o vadă pe prezentatoarea de televiziune, dar și pe fiica nou-născută a acesteia, Iris. cristina Șișcanu și Gabriela Cristea s-au simțit foarte bine împreună și chiar au făcut planuri de vacanță, după cum a dezvăluit partenera de viață a lui Mădălin Ionescu.

„IRIS dormea liniștită, iar noi am făcut planuri de vacanță cu fetele! ? Să fii sănătoasă, zeiță! Bine ai venit! Tavi Clonda #Gabriela Cristea”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Thea Iris Selena.

Citește și: Afaceristul iranian care a vrut să vândă dosarul tezaurului, despre România și autoritățile românești: ”Atât spun: țară de c…t! Sunt incorecți la nivel de sus”

 

Close
Închide
  Close