Mergi direct la conținut »
Ce și-a dorit Alina Pușcaș să devină. "Mi se pare foarte interesant și îmi pare rău că n-am făcut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce și-a dorit Alina Pușcaș să devină. „Mi se pare foarte interesant și îmi pare rău că n-am făcut”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă o cu totul altă meserie. Pe vremea când era copil, aceasta își dorea să devină medic.

De Dana Aramă,

Alina Pușcaș a dezvăluit că obișnuiește să se uite pe radiografiile pe care le primește partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Vedeta de televiziune a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena 1, că, de altfel, în copilărie, dorința ei a fost aceea de a deveni medic.

„El (n.r. soțul său), ori de câte ori primeşte o radiografie pe mail, îmi arată. Dar aşa, ca discuţie. Şi eu am început să înregistrez. Mi se pare foarte interesant şi îmi pare rău că n-am făcut medicina. Eu asta, de fapt, mi-am dorit de mică să fac”, a declarat Alina Pușcaș pentru emisiunea Xtra Night Show.

Alina Pușcaș, alături de partenerul ei de viață, Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș, alături de partenerul ei de viață, Mihai Stoenescu

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.  Alina Pușcaș este din nou însărcinată, ea urmând să devină mămică pentru a treia oară în vara acestui an.

Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

 

Close
Închide
  Close