Mergi direct la conținut »
Cea mai înduioșătoare ipostază cu Liviu Vârciu și fetița lui. E topit după ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai înduioșătoare ipostază cu Liviu Vârciu și fetița lui. E topit după ea

Cea mai înduioșătoare ipostază cu Liviu Vârciu și fetița lui. E topit după ea

Liviu Vârciu a devenit tătic a doua oară în urmă cu câteva zile. Artistul este înnebunit după micuța lui.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu, care a fost căsătorit o singură dată, cu o prezentatoare de televiziune de la noi, este, de câteva zile, tatăl a două fete. El are o fiică adolescentă, Carmina, dintr-o relație mai veche, iar cea de-a doua fetiță a venit pe lume în urmă cu câteva zile, rezultat al relației pe care acesta o are cu Anda Călin.

Deși nu prea vrea să se vadă că este sensibil, Liviu Vârciu se dă singr de gol, cel puțin atunci când vine vorba de fiica lui cea mică.

El a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o imagine în care apare în cea mai înduioșătoare ipostază alături de cea mică.

Artistul s-a fotografiat în pat, alături de fetița care doarme liniștită, îmbrăcată într-un costumaș de culoare roz.

„Minunea mea!❤️❤️”, a spus el, simplu.

Fanii și-au permis să îi dea câteva sfaturi și să-i atragă atenția asupra unor detalii lui Liviu Vârciu.

„Ai grijă cum te porți cu Carmina, pentru că și ea are nevoie de iubirea ta… Vei cunoaște micile geloziii ale Carminei”, „Ce modă este asta? Unui bebeluș să îi pună deja cercei?”, „Știu și sunt sigură că după figura asta de dur ce vrei să pari există o altă figură care arată că ești bun, sensibil și capabil să duci la bun sfârșit tot ce Dumnezeu ți-a dat”, i-au transmis prietenii virtuali.


Citește și: VIDEO/ Apar sute de locuri de parcare noi în Capitală. Ce le pregătește Gabriela Firea șoferilor care își lasă mașinile în “inima” orașului


 

Close
Închide
  Close