Mergi direct la conținut »
Cea mai mare dramă din viața ispitei Maria Ilioiu. "Am rămas inconştientă, m-am trezit în spital după două zile"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai mare dramă din viața ispitei Maria Ilioiu. "Am rămas inconştientă, m-am trezit în spital după două zile"

Cea mai mare dramă din viața ispitei Maria Ilioiu. „Am rămas inconştientă, m-am trezit în spital după două zile”

Maria Ilioiu, una dintre cele mai sexy ispite care au participat la show-ul Insula Iubirii, a vorbit despre cea mai mare dramă din viața sa.

De Dana Aramă,

Maria Ilioiu a suferit un accident de mașină care a marcat-o pe viață. Despre momentele dramatice prin care a trecut a povestit vedeta la postul de televiziune Antena Stars.

„Am avut un accident. M-a lovit o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul m-a agăţat cu oglinda maşinii. Eu nu îmi aduc aminte nimic, am rămas inconştientă, m-am trezit în spital după doua zile.

Când am căzut, am dat cu fruntea de asfalt, nu m-am recunoscut când m-am văzut în oglindă, doctorii mi-au spus ca două zile s-au rugat de mine ca să mă opereze. De la şoc nu îmi amintesc nimic, doctorilor le-am spus că sunt din Ucraina, accidentul mi-a schimbat mentalitatea.

După ce m-am vindecat, m-am dus la locul accidentului, când m-am dus la locul accidentului am văzut două cruci, în locul acela mai murise doi copii. Coincidentă sau nu era aceeaşi dată, aceeaşi zi, doar că anul era diferit, copiii au fost îngerii mei păzitori”, și-a amintit Maria Ilioiu.

Citește și: Libertatea are corespondent special la Madrid, la Congresul socialiștilor europeni, unde Dragnea și Dăncilă vor fi prezenți. Azi și mâine, socialiştii europeni îşi prezintă viziunea pentru viitorul Europei

 

Close
Închide
  Close