Mergi direct la conținut »
Cea mai proastă afacere făcută de Daniel Iordăchioaie. A pierdut o sumă importantă în dolari din cauza unui cal
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cea mai proastă afacere făcută de Daniel Iordăchioaie. A pierdut o sumă importantă în dolari din cauza unui cal

Daniel Iordăchioaie a recunoscut că a trecut printr-o experiență neplăcută. A vrut să ajute pe cineva să-și cumpere un cal, dar a ieșit în pagubă.

De Dana Aramă,

Daniel Iordăchioaie, care s-a luptat cu o boală cruntă în trecut, a avut parte de multe pățanii de-a lungul vieții sale.

Artistul a vrut, în urmă cu câțiva ani, să ajute o persoană să-și cumpere un cal. Daniel Iordăchioaie, care a trecut printr-o întâmplare haioasă la o înmormântare, a plătit inclusiv transportul cu vaporul pentru animalul respectiv, însă ulerior persoana care îl rugase să-l ajute a încetat din viață, astfel că solistul a rămas în pagubă, pierzând o sumă importantă în dolari.

„Să vedeți ce afaceri am făcut pe vremuri, cum m-am dus și-am cumpărat un cal pentru un om despre care am aflat că este mort. M-a sunat un tip, care a auzit că plec la Suceava, și m-a rugat să-i iau și lui un cal. „Cât e calul?” „15.000 de dolari. Îl pui shipping și-l iau eu din Constanța.”

Am făcut un act de mână, am plecat și-am luat calul. M-am întors și-am sunat. „Săru mâna! Domnu Nelu?” „Domnu Nelu a murit acum trei zile!” „Aaaaaa!”.

Cu cât credeți că am vândut calul după ce am plătit și shippingul 2.000 de dolari? Cu 200 de dolari. Cine ar fi dat în România atâția bani pe un cal la vremea aia?”, dezvăluia Daniel Iordăchioaie pentru revista Taifasuri.


Citește și: ANALIZĂ / Alba-neagra cu Declarația 600. Vrei, nu vrei, statul tot îți ia banii. Haosul continuă în sistemul fiscal


 

Close
Închide
  Close