Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sex-simbol și actor de telenovele. Cine este Gabriel Garko, italianul care prezintă Cerbul de Aur 2018 cu Mădălina Ghenea

Sex-simbol și actor de telenovele. Cine este Gabriel Garko, italianul care prezintă Cerbul de Aur 2018 cu Mădălina Ghenea

Gabriel Garko va prezenta Cerbul de Aur 2018, alături de Mădălina Ghenea. Actorul italian, în vârstă de 46 de ani, se bucură de un succes uriaș în Peninsulă, iar acum va urca și pe scena festivalului Cerbul de Aur 2018, de la Brașov.

Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani, a debutat ca actor în anii ’90, însă a devenit celebru mai târziu. Asta deși era deja apreciat pentru aspectul său. Gabriel Garko a câștigat o ediție a concursului Mister Italia în 1991, fiind declarat cel mai frumos bărbat din țară.

A urmat apoi o carieră în modelling, perioadă în care a avut mai multe pictoriale îndrăznețe. A pozat chiar și nud, iar imaginile încă se găsesc pe site-urile dedicate comunității gay. De astfel, Gabriel Garko se bucură de o apreciere foarte mare în rândul acestie comunități.

Debutul în actorie a venit în 1995, când a avut prima apariție într-o telenovelă. Au urmat rolurile din O femeie pe fugă (1996), Lord of the City (1996), Black Angel (1998), Snake Bite (1999) și Villa Ada (2000). A mai jucat și în miniseria Trei stele (1999) și Eyes Poison Green (2001).

Gabriel Garko a avut roluri și pe marile ecrane. A jucat în Paparazzi (1998), Le fate ignoranti (2001), Senso 45 (2002), Callas Forever (2002), Una moglie bellissima (2007), Aspettando il sole (2008).

Cel mai mare succes l-a înregistrat însă cu rolul din serialul L’onore e il rispetto (Onoare și respect), în 2006. Gabriel Garko l-a interpretat pe Tonio Fortebracci, un șef mafiot, personaj care l-a propulsat în prima linie a actorilor italieni, notează vedeteblog.com.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Gabriel Garko vorbește, pe lângă italiană, desigur, și franceză, precum și engleză. În plus, acesta are pasiuni inedite, cum ar fi culturism, înot, ski și echitație. În ceea ce privește viața privată, acesta a avut o relație cu actrița Eva Grimaldi.

Gabriel Garko, din nou pe scenă alături de Mădălina Ghenea

Gabriel Garko va prezenta alături de Mădălina Ghenea festivalul Cerbul de Aur 2018, care se va desfășura începând cu data de 29 august, în Brașov. Nu este pentru prima oară când cei doi vor face echipă. Gabriel Garko și Mădălina Ghenea au prezentat împreună și festivalul Sanremo, ediția din anul 2016.

Festivalul Internaţional ‘Cerbul de Aur’ va începe pe 29 august cu o gală aniversară românească, la care și-au anunițat participarea premianți și trupe prezente la edițiile precedente ale evenimentului.

„Libertatea’ este în juriul de selecție al Festivalului „Cerbul de Aur’, prin reporterul Andreea Archip. Din juriu mai fac parte Daniel Jinga, Andrei Tudor, Liana Stanciu Georgescu, Felix Crainicu, Gabriel Scîrlet şi Smaranda Vornicu Shalit. Juriul de selecție va alege cine urcă pe scena Concursului Internaţional Cerbul de Aur 2018.


Citește și: EXCLUSIV/ Doru Octavian Dumitru, glume pe litoral, la o terasă cu grătar


 
 
Close
Închide
  Close