MENIU CAUTĂ

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cel de-al treilea copil. “Soțul meu își dorește”

Distribuie

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cel de-al treilea copil. Artista are doi băieți și un soț care se implică total în creșterea lor. Vedeta a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv, că soțul ei și-ar mai dori un copil.

De asemenea, Claudia a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă pentru a doua oară și cât de mult a ajutat-o soțul ei, Gabi Bădălău.

Claudia patrascanu

„Mi-am făcut băieţeii la o diferenţă de doi ani. Este frumos să ai un copil, dar să ai doi este divin. Gabriel (n.r. – fiul cel mare) nu înţelegea ce caută bebeluşul (n.r. – Nicolas) la noi în casă. La primul copil nu eşti pregătit, habar nu ai cum se face băiţă şi ce trebuie să-i dai micuţului de mâncare. (…) Eram mai sensibilă şi nu suportam să îmi spună nimeni nimic. Plângeam şi îmi era frică să nu se întâmple ceva cu Gabriel. Am avut noroc că soţul meu mi-a fost alături. Cred că el s-a descurcat mult mai bine decât mine. (…) Lumea întreabă când vine al treilea copil. Încă nu ne-am gândit la lucrul ăsta. Soţul meu îşi doreşte, dar eu nu ştiu, să vedem ce decide Dumnezeu„, a spus Claudia Pătrăşcanu la Pro tv.

Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău, împreună cu care are doi copii, băieți: Gabriel, care s-a născut în 2014, și Nicolas, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului trecut.

Citește și

Testamentul Ionelei Prodan. Câți bani vor primi fiicele ei, Anamaria și Anca

 

Citește mai multe despre Claudia Pătrășcanu, Gabi Badalau, baieti și sot pe Libertatea.

Comentarii