MENIU CAUTĂ

CORESPONDENȚĂ DIN SINAIA/ Principele Nicolae și Alina Binder, la biserică! Rochia incredibilă purtată de mireasă | FOTO & VIDEO

Distribuie

Principele Nicolae și partenera sa de viață, Alina Binder, au sosit la biserica din Sinaia, unde are loc cununia religioasă cu Alina Binder.

La Biserica Sfântul Ilie din Sinaia au sosit mai întâi domnișoarele de onoare. La scurt timp după sosirea acestora, și-au făcut apariția și principele Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder.

Alina Binder a arătat superb într-o rochie de mireasă plină de rafinament. Soția principelul Nicolae a fost o mireasă delicată și emoționată și a arătat spectaculos  în rochia de mireasă de tip „prințesă”.

„Va avea motive din portul bunicii mele, portul săsesc, dar foarte discrete. Am ţinut foarte mult să fie făcută de un designer român. Eu îi apreciez pe toţi, sunt foarte talentaţi şi trebuie încurajaţi şi scoşi în evidenţă”, spunea Alina Binder despre rochia sa de mireasă, înainte de nuntă.

Fostul principe Nicolae  face nunta cu Alina Maria Binder în data de 30 septembrie, la Sinaia. Pe 1 august 2015, Casa Regală a anunțat excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune și retragerea titlului de ‘Principe, care îi fusese atribuit lui Nicolae în anul 2010. Despre nepotul regelui Mihai s-a aflat că s-a căsătorit civil, în secret, cu Alina Maria Binder anul trecut.


Citește și: Cât costă meniul la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Petrecerea are loc la un restaurant de fițe pe care l-a închiriat cu 15.000 de euro


 

Citește mai multe despre alina binder, mireasa, nunta principelui nicolae și rochie de mireasa pe Libertatea.

Comentarii