MENIU CAUTĂ

CRBL are motive să se teamă de Jorge! Află de ce!

Distribuie

Aseară, cântăreţul a anunţat pe facebook: „Melodia cea nouă se numeşte GEAMANTAN şi este în colaborare cu un cântăreţ celebru, care face pentru prima oară un featuring.” Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în marea finală live „România Dansează”, care va avea loc duminică, de la 20:30, la Antena 1! Tot atunci, aceştia vor avea ocazia să desemneze prin vot marele câştigător al show-ului!
După şase ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi trei semifinale încărcate de emoţie şi pasiune pentru dans, „România Dansează” a trecut în următoarea etapă, cea a desemnării marelui câştigător.
Duminica aceasta, de la 20:30, pe scena „România Dansează” îşi vor face apariţia cei 12 finalişti. RomaFest, Gabriel Cocoş, Raluca şi Tudor, 1st Class, Irina Tarău, Trouble Crew, Kult Vibe, Andreea Popescu, Freakquency, fraţii Adrian, Trupa As şi Adrian şi Tatiana vor lupta mai aprig ca niciodată să demonstreze că merită să câştige marele premiu „România Dansează”.
CITEŞTE ŞI

  • Jorge, transformare impecabilă în marea finală Te cunosc de undeva!
  • ATENŢIE, A ÎNCEPUT BĂTAIA! Jorge, provocat de CRBL!
Comentarii