MENIU CAUTĂ

Cristi de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri despre femeia care l-a înșelat

Distribuie

Cristi, una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii, a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața lui personală. Acesta a vorbit despre femeia care l-a înșelat în urmă cu ceva timp.

„Nu a trebuit să fac ceva anume ca să mă bucur de compania unei femei. Nu vreau să intru în amănunte, dar la finalul sezonului 4 trustul am avut de făcut o alegere, mă trăgea ața spre casă. A existat o domnișoară cu care am fost înainte și la care am ținut foarte mult, dar am lăsat totul în spate atunci când am decis să vin la emisiune. Regret că nu m-am întors și în noul sezon, dar mai mult aș fi regretat dacă nu eram alături de familie. Mereu am fost în gardă atunci când venea vorba despre o relație. Atunci când am iubit am fost și eu foarte insistent pentru a nu pierde femeia iubită.

Am înșelat, evident. M-am și maturizat foarte repede, am cunoscut multe femei într-un timp foarte scurt, când eram foarte mic. Am făcut persoane să sufere care nu meritau, poate voluntar, poate involuntar, dar karma are un mod de a face lucrurile să se întoarcă. Mi-am luat-o și eu într-o oarecare măsură.  Am învățat să prețuiesc mai mult femeile și să nu mai fac aceleași greșeli din trecut”, a povestit Cristi de la Insula Iubirii la Star Matinal.

Citește și

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

 

Citește mai multe despre Cristi, femei abuzate, inselat și Insula iubirii pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii