Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, show pe ringul de dans la petrecerea Adelinei Pestrițu | FOTO & VIDEO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, show pe ringul de dans la petrecerea Adelinei Pestrițu | FOTO & VIDEO

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, show pe ringul de dans la petrecerea Adelinei Pestrițu | FOTO & VIDEO

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost prezenți la petrecerea aniversară a bunei lor prietene Adelina Pestrițu. Cei doi au rupt ringul de dans.

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pstriuțu a împlinit 32 de ani sâmbără, 2 februarie. petrecerea a fost una cu mare fast, la care au partipat aproximativ 200 de persoane. Evenimentul a avut loc într-un salon de lux din Capitală. la ziua de naștere a brunetei au venit foarte multe vedete, printre acestea numărându-se și jurnalista Cristina Șișcanu și soțul ei, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Cei doi s-au distrat de minune și au făcut spectacol pe ringul de dans, de nu s-au dat duți. Au demonstrat că au itmul în sânge, descurcânu-se de minune.

La ziua de naștere a Adelinei Pestrițu, cristina Șișcanu a ales o ținută specială. Ea a purtat o rochie foarte scurtă și foarte strânsă pe trup, care i-a pus în valoare silueta după ce a slănbit 27 de kilograme. Rochia a avut franjuri pe mâneci. ținuta a fost accesorizată de jurnalistă cu o pereche de cizme de culoare argintie.

Dacă cei mai mulți au apreciat apariția Cristinei Șișcanu, au existat și fani care au comentat negativ la adresa ținutei Cristinei Șișcanu:

„Ți-ai pus ditamai penele. Tu ești frumoasă, dar cu țiinutele te faci urâtă”, „Parcă ai o mână în gips”.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii lunii!

 

Close
Închide
  Close