De Andreea Romaniuc Archip,

Ca toți actorii cărora le-au fost anulate spectacolele la teatru sau, după caz, filmările la diverse proiecte, Ioana Blaj s-a trezit brusc cu o grămadă de timp liber. Dacă înainte își drămuia orele libere pentru a le petrece în compania celor doi băieți, în prezent este la dispoziția micuților.

Vedeta desfășoară alături de ei activități educative, se distrează cot la cot cu ei, iar de puțin timp aînceput un proiect nou. E legat tot de meseria ei, însă are și o latură mai puțin exploatată de ea. Mai exact, actrița învață să folosească youtub-ul, ale cărui secrete se străduiește să le deprindă pas cu pas. Iar această necesitate s-a impus de când a început un program de povești pentru copii.

„Mi-am făcut un canal de youtube cu povești pentru copii. Îmi prind urechile că sunt novice în ale youtub-ului, îmi bubuie creierii cu montaje ( din același motiv), practic învăț o nouă meserie, dar mă ajută să refulez și să-mi găsesc ceva timp pentru mine, gândindu-mă că fac ceva util și de ajutor pentru alți părinți și nu mă mai simt așa vinovată că plec în cealaltă cameră de lângă copiii mei. Orice mamă are nevoie de pauză și de timp pentru ea, ca să-și încarce bateriile și să aibă ce să dea mai departe familiei”, a spus actrița despre noul ei proiect.

Nu este singura care sare în ajutorul mamelor și al copiilor în această perioadă de izolare.

Alte două actrițe au decis să capteze atenția micuților prin povești, iar mamele acestora să ia o mică pauză în ceea ce privește activitățile pe care le desfășoară împreună cu ei.

Monica Davidescu și Dana Rogoz și-au făcut un astfel de ritual, ele intrând în direct pe rețelele de socializare, unde le propun copiilor zilnic o evadare pe tărâmul basmelor.

Citeşte şi:

Ce spune protocolul de tratament pentru coronavirus, aprobat de Ministerul Sănătății. Fără ibuprofen. Care sunt bolile pacienților din grupa de risc

PNL l-a vrut ministru al sănătății pe managerul spitalului cu zeci de medici infectați, dar Rîmbu a refuzat: “mai am multe de făcut la Suceava”

Izolați de 16 zile. Cum se descurcă Anca Serea cu 6 copii acasă

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense