Aflată într-o vacanță la Istanbul, oraș pe care l-a vizitat de nu mai puțin de 15 ori, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani de zile, înainte de a deveni mamă, i s-a propus o colaborare cu un artist turc. Vedeta a refuzat, iar acum simte o urmă de regret.

„M-am reîntors în Istanbul după mulți ani și îmi place de fiecare dată. Îmi place totuuuul acolo. Eram întrebata dacă cumva sunt turcoaică?! ? Adevărul este că a fost pentru a 14 a oară când am revăzut orașul. Să va spun cum mi-am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzică?

Acum 9 ani urma să fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei, dar trebuia să stau ceva timp acolo și era destul de greu să mă adaptez singură printre străini. Eram tinerică și luăm decizii pripite ce-i drept, dar niciodată nu e prea târziu pentru nimic.”, a mărturisit vedeta.

claudia-patrscanu-cariera-turcia-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În prezent, Claudia Pătrășcanu e cântăreață în România. Dincolo de viața profesională, ea a mama a doi băieței și e în divorț cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor. Ei așteaptă acum separarea legală. „Timpul rezolvă absolut tot, dar important este să ai răbdare. Am învățat că trebuie să ne acceptăm viața așa cum este, cu întâmplările care vin și să nu disperăm. Au fost momente, recunosc, când au fost momente de disperare, de teamă și de orice.

Un divorț nu este ușor. E foarte greu! Se spune că un divorț e mai greu decât atunci când pierzi pe cineva. Se pare că am trecut peste. Sunt bine, sunt liniștită emoțional și copiii m-au ajutat foarte mult”, a declarat cântăreața la PRO TV.

Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente mai bune față de Gabi Bădălău și acum comunică mai des de dragul celor doi băieței pe care îi au împreună.

Urmărește-ne pe Google News