Andreea Antonescu a anunțat la începutul lunii septembrie că divorțează de Traian Spak, cel care i-a fost partener de viață timp de mai mulți ani și care locuiește în America. Artista a făcut primele de declarații despre divorț în ediția din luna septembrie a revistei Viva.Din căsnicia Andreei Antonescu a rezultat o fetiță care se numește Sienna.

Artista a fost invitată la interviurile Viva, unde a povestit despre reacția pe care a avut-o soțul ei când i-a vorbit pentru prima oară despre divorț.

„Între noi au fost lucruri normale, discuții civilizate, nu au fost certuri, nu au fost scandaluri, nu au fost picanterii…

…Stând mult timp aici și știind că Traian are planuri, are business-urile acolo, neputând să vină în țară, am realizat că trebuie să stau puțin, să mă opresc, să fac o pauză și să mă gândesc și la acest subiect. Am făcut-o, undeva la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai, și când am fost eu convinsă – m-am întors la matematică și făcut niște calcule, iar când mi-am dat seama că alea sunt exacte, fără virgulă, am dezbătut subiectul cu el.

Nu pot spune că l-a îmbrățișat, nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat, ușurat, dar a înțeles, uman vorbind, ce se întâmplă, rațional vorbind, cum decurg lucrurile și am ajuns la această concluzieȚ, a declarat Andreea Antonescu pentru viva.ro.

Citeşte şi:

Declarația Andreei Antonescu despre mariajul său: „Veți afla bomba în curând”

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. „Nu avea nevoie să fie salvată”

Andreea Antonescu a făcut anunțul despre fetița ei, după ce a vorbit despre divorț. „Sienna a plâns”

Ce raspuns a dat Federer când a fost întrebat de ce nu a fost la nunta lui Rafael Nadal
GSP.RO

Ce raspuns a dat Federer când a fost întrebat de ce nu a fost la nunta lui Rafael Nadal

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii
HOROSCOP

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii