Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV / Fotografiile care demonstrează că Andreea Antonescu pune în pericol sănătatea fiicei sale
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV / Fotografiile care demonstrează că Andreea Antonescu pune în pericol sănătatea fiicei sale

FOTO EXCLUSIV / Fotografiile care demonstrează că Andreea Antonescu pune în pericol sănătatea fiicei sale

Andreea Antonescu vrea ca fiica ei să fie cochetă de mică și nu ezită să-i cumpere hăinuțe cât mai fistichii, dar și pantofi cu tot, chiar dacă cele din urmă pot fi extrem de periculoase pentru un copil de 5 ani. Cântăreața este mândră nevoie mare de fiica ei, Sienna, care nu iese din casă fără să nu-și aleagă singură ținuta. 

De Denisa Macovei,

Andreea Antonescu (1)

Fosta membră a trupei Andre nu pare prea interesată de părerile celor din jur și nici de sfaturile medicilor, așa că o lasă pe fiica ei, de numai 5 ani, să se îmbrace precum o domnișoară cochetă. Dovadă că, invitate să defileze în cadrul unei prezentări a unei colecții special concepută pentru mamă și fiică, Andreea Antonescu și fiica ei au atras imediat toate privirile. În timp ce cântăreața și-a făcut apariția la eveniment îmbrăcată într-o pereche minusculă de pantaloni, un tricou și teniși, Sienna purta pantofi cu toc, o fustă și o cămașă legată în talie.

Andreea Antonescu (3)

Chiar dacă evenimentul cu pricina s-a desfășurat la locul de joacă a lui Brigitte Năstase, Andreea Antonescu nu a ținut cont de asta, ba chiar a lăsat-o pe micuță să se îmbrace cum își dorește. În momentul în care ceilalți invitați au întrebat-o pe Antoneasca de ce a aranjat-o așa pe Sienna, căci nu se poate juca în voie, Andreea a replicat că nu avut niciun cuvânt de spus și că ea a ales ținuta. Cu toate acestea, vina îi aparține în exclusivitate mamei, căci ea este cea care i-a cumpărat toate hainele, inclusiv pantofii cu toc.

FOTO: Dumitru Anghelescu

Citește și: EXCLUSIV / Andreea Antonescu dă din casă! Primele declarații despre sexul copilului Andreei Bălan

Close
Închide
  Close