Mergi direct la conținut »
Cum a fost Loredana Groza în prima zi de școală. Mama ei i-a fost învățătoare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a fost Loredana Groza în prima zi de școală. Mama ei i-a fost învățătoare

Cum a fost Loredana Groza în prima zi de școală. Mama ei i-a fost învățătoare

Cântăreața Loredana Groza a făcut școala la Onești, iar învățătoare i-a fost chiar mama ei, Leonida.

De Dana Aramă,

Luni, 10 septembrie, a început un nou an școlar, cu emoții pentru elevi, profesori și părinți. Și vedetele au trecut prin mari emoții la începutul școlii, cum este și cazul celebrei artiste Loredana Groza. Tatăl vedetei, Vasile Groza, și-a amintit cum a fost Loredana în prima ei zi de școală.

Cântăreața a făcut șocala la Onești, iar învățătoare i-a fost chiar mama ei, Leonida.

 

”Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme. Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, a declarat Vasile Groza, tatăl Loredanei, pentru click.ro.

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai de succes cântărețe de pe scena muzicală din România. Din anul 1998 este căsătorită cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fiică, Elena.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Close
Închide
  Close