De Denisa Macovei,

Ca o tradiție, în fiecare an, de ziua ei, Dana Nălbaru își ia familia și pleacă pentru câteva zile departe de agitația cotidiană. „Săptămâna viitoare plecăm undeva cu toții. Nu știm unde, dar vrem să plecăm o săptămână. E ziua mea și plecăm toți cinci undeva”, ne-a povestit artista.

Chiar dacă și-a ales deja cadoul de ziua ei, fosta cântăreață ne-a mărturisit că, în afară de sănătate pentru ea și familia ei, își dorește enorm o petrecere-surpriză, pentru că n-a avut parte niciodată de așa ceva: „Mi-ar plăcea una. Nu știu dacă se întâmplă anul ăsta, dar până mor, sper să am parte de una”.

«Dacă aflu, nu pot să mă prefac»

Dragoș Bucur e la curent cu dorința soției lui și nu-i vorbă că nu vrea să-i facă pe plac. Însă Dana simte când i se pregătește ceva și asta îi face misiunea foarte dificilă actorului.

„În general, mă cam prind de surprize. Nu pot să joc teatru din punctul ăsta de vedere, dacă aflu care e surpriza, nu pot să mă prefac. Prefer să spun, ca să se dezamorseze momentul ăla care devine penibil”, ne-a explicat ea.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat Teodora în rochie de mireasă și ce au mâncat invitații la nunta de 500.000 de euro. Dansul mirilor

Lupi în iarnă. Cum ajung să fie exploatate femeile care își caută liniștea la mănăstirile românești

Celine Dion a decis! Artista a ales Arena Națională pentru concertul de anul viitor, de pe 29 iulie. Cât costă și când se pun biletele în vânzare

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă