Mergi direct la conținut »
David Henrie, actor cunoscut din serialele Disney, a fost arestat după ce a intrat cu arma pe aeroportul din Los Angeles
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > David Henrie, actor cunoscut din serialele Disney, a fost arestat după ce a intrat cu arma pe aeroportul din Los Angeles

David Henrie, actor cunoscut din serialele Disney, a fost arestat după ce a intrat cu arma pe aeroportul din Los Angeles

Actorul David Henrie, cunoscut din serialul Disney, Wizards of Waverly Place, și-a cerut scuze public după ce a fost arestat pe aeroportul Los Angeles (LAX) fiind găsit cu un pistol încărcat asupra sa. El a transmis pe Twitter un mesaj în care spune că gestul său a fost neintenționat, scrie BBC News.

Actorul a spus că s-a simțit „umilit și rușinat” și a mulțumit poliției din Los Angeles și securității aeroportuare pentru felul în care s-au comportat cu el și cum au gestionat situația.

Henrie, în vârstă de 29 de ani, a devenit cunoscut datorită rolului său din Magicienii din Waverly Place, un serial Disney în care a jucat alături de cântăreața Selena Gomez.

Actorul este, de asemenea, cunoscut pentru o serie de seriale celebre, How I Met Your Mother sau Arrested Development.

Incidentul din Aeroportul Internațional din Los Angeles a avut loc luni, atunci când pistolul de 9 mm, pe care Henrie îl deținea în mod legal, a fost găsit încărcat în bagajul pe care actorul îl avea la el.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a explicat că deși actorul avea permis de port arma și pistolul era înregistrat legal, el nu avea autorizație de transport al acestuia.

Henrie a fost eliberat din arest după câteva ore, atunci când a plătit o cauțiune de 10.000 de dolari.

Actorul a anunțat la începutul acestei săptămâni că soția sa este însărcinată și vor avea o fetiță.


Citește și: VIDEO/ Make-up artist la Milano. Alina Bădicioiu aduce strălucire pe covorul roșu din capitala modei – FOTO


Close
Închide
  Close